Kwaliteit met slimme software voor bouw(gerelateerde) ondernemingen

Smart Technical Applications ontwikkelt bouwsoftware met de primaire doelstelling om de kwaliteit van de uitvoeringsprocessen te verbeteren.

De slimme bouwsoftware van STA Software B.V. STA Software heeft meerdere software modules ontwikkeld voor de bouwbranche uitvoering, klik hieronder om ze allemaal te bekijken! Bekijk alle modules
Speel video af Bekijk onze modules

Waarom STA Software?

STA is een initiatief van bouwkundigen met veel ervaring in de uitvoeringsprocessen van ontwikkelende bouwondernemingen en een jong team software engineers. Een aantal jaren geleden zijn wij opzoek gegaan naar software om de administratieve last in de uitvoeringsprocessen te verminderen en de processen te verbeteren. We hebben vervolgens zelf het initiatief genomen om praktische software te gaan ontwikkelen. Het gaat hier om software waarbij processen digitaal met een tablet ondersteund worden. Er kan veel winst behaald worden door processen te digitaliseren, slim gebruik te maken van de verzamelde data en het (digitaal) in overzicht brengen van procesgegevens. Dit betekent dat dit een positief effect heeft op het proces, de communicatie, vermindering van de administratieve last, vermindering van de werkdruk, financiële winst en de klanttevredenheid.

Onderscheiden

In diverse branches is de concurrentie groot en geeft de prijs vaak de doorslag. Het belang om je als onderneming te onderscheiden wordt steeds groter om de continuïteit van de onderneming te waarborgen. STA Software ontwikkelt software applicaties die u in staat stelt het verschil te kunnen maken ten opzichte van uw concurrenten.

(Big) Data

Door het toenemende gebruik van mobiele apparaten neemt de digitalisering ook toe. Dit resulteert in enorm veel data die worden gegenereerd. Deze data bevatten veel waardevolle informatie die in diverse branches nauwelijks worden benut. Met de data die met onze software worden gegenereerd, krijgt u snel realtime informatie over het verloop van het proces en kunt u indien nodig direct bijsturen. U kunt de data gebruiken voor analytische- of rapportagedoeleinden. Trends worden zichtbaar en u krijgt belangrijke informatie voor het continue verbeterproces.

Realtime inzicht

Door het digitaliseren van de processen heeft u op elk moment en overal overzicht.
Er kan geheel papierloos gewerkt worden. U kunt het verloop van het proces realtime bewaken, sneller oorzaken van trends en verspillingen ontdekken en op die manier het uitvoeringsproces optimaliseren. Onze softwaremodules dragen bij aan de continuïteit en groei van uw onderneming.

Geïnteresseerd? Wij denken graag met u mee.

Neem contact op Naar beneden

Modules

Onze vernieuwende bouwsoftware is opgedeeld in modules, waardoor u alleen gebruik hoeft te maken van de modules die voor uw onderneming relevant zijn. Hierdoor maakt u geen onnodige kosten.

Bekijk onze bouwsoftware in actie!

Zij maken al gebruik van onze producten

Al meer dan 100 bedrijven gingen u voor!
Hendriks Bouw en Ontwikkeling Bouwgroep Dijkstra Draisma Bouwbedrijf Van Gerven Bouwmij Janssen BV van Grunsven Groep Aannemersbedrijf Peter Peters Reuvers Ontwikkeling & Bouw Muller Bouw Van Wanrooij Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling Van Santvoort Bouw Bouwbedrijf van de Kolk Nedicom Dak en Geveltechniek B.V. Aannemingsbedrijf Fraanje B.V. Moeskops' Bouwbedrijf BV Hendriks Coppelmans Bouwgroep BV
Barli - Prefab bouw Bouwbedrijf Bodavi - Aannemer / aannemersbedrijf JMJ Bouwmanagement BV Bras Elektrotechniek Marsaki vastgoedadvies Woonveste Bouw B.V. Celdex Bouwbedrijf van Schijndel Jansen Bouwontwikkeling BV Van Schijndel Bouwgroep Perfect Bouwbegeleiding Bouwbedrijf De Delta BanBouw Van Gisbergen - Gewoon goed - Bouw en ontwikkeling Hoedemakers bouw en ontwikkeling De Waal Kozijnen ZND Dakbedekking B.V.
Hollanddak B.V. Bouwbedrijf Wagemakers BIK bouw Lieftink Geveltechniek Simson Applicatie Bouwbedrijf DOBU Someren Bouwbedrijf Versteegden Van den Bosch Vastgoed Trendzet Bouw Janssen Bouwen | Ontwikkelen bureau FRANKEN Ploeg kozijnen Toevast Van der Horst aannemers H4A MSP Dak en Wand BV Cornelissen aannemingsbedrijf BUKO Huisvesting Van Wijk Bouw Bouwbedrijf Th. van Kasteren Van Hoek Dakbedekkingen Cladding Partners IIBO Heutinkbouw Schutte Bouw & Ontwikkeling Steenbergen Bouwvisie B.V. Bouwbedrijf van Montfort B.V. Burghouwt Vlassak BMN De Klerk Nieuw Nederland Architecten BetoLinq Aannemers Buursema Bouwbedrijf Geras Welling Bouw Onderhoud Schilderwerk Welling van de water Bouwbedrijf HuneBouw Oude Egberink & Partners Bots Bouwgroep Bouwbedrijf van Grootheest Sengers Projectmanagement Aannemersbedrijf Teunissen

Geïnteresseerd? Wij denken graag met u mee.

Neem contact op Naar boven

Menu