Over ons

Hoe en waarom is het initiatief van STA Software ontstaan? In de bouwbranche is nog veel te winnen, vernieuwen en verbeteren, onder andere op het gebied van digitalisering. De branche is hierin achter gebleven ten opzichte van veel andere branches. De efficiëntieslag die hiermee behaald kan worden is enorm. U kunt hierbij denken aan standaardiseren en structureren van de processen, verbeteren van de communicatie, verspillingen verminderen of elimineren, papierloos werken, flow creëren, tijd besparen en realtime inzicht en overzicht krijgen in de processen.

In 2016 hebben wij, een team ervaren bouwkundigen en een jong team gespecialiseerde software engineers, het initiatief genomen om softwareapplicaties te gaan ontwikkelen ter vernieuwing, ondersteuning en verbetering van de uitvoeringsprocessen voor met name bouw (gerelateerde) ondernemingen. De enorm toenemende belangstelling voor onze software applicaties is een bevestiging van onze visie op dit gebied.


Innovatieve bouwsoftware

De software producten die wij ontwikkelen zijn gebaseerd op de laatste software technieken voor onder andere tablets, smartphones, desktops en laptops. Het uitvoeren van processen wordt met behulp van tablets en smartphones ondersteund en procesgegevens geregistreerd. Met de gegenereerde (BIG) data krijgt men nieuwe inzichten in en over de processen. Onze ervaren bouwkundigen vertalen continu wensen en nieuwe ideeën van onder andere bouw (gerelateerde) ondernemingen naar de software engineers. Hierdoor is direct duidelijk wat klanten bedoelen en kan het zo sneller vertaald worden in software. Wij zien op deze manier innovatieve ideeën ontstaan. Ook verbeteren we op deze manier continu onze ontwikkelde software.

Innovatieve software voor de bouwsector

Software testen in de praktijk

Onze engineers en bouwkundigen kunnen op basis van ruime ervaring in de bouw uitvoeringsprocessen de software in eerste instantie zelf testen. Daarna volgen er pilots bij geïnteresseerde ondernemingen die wij continu volgen en ondersteunen. De definitieve release volgt na deze stappen.

Bouwsoftware testen in de praktijk

Meetbare resultaten

Door met onze software te werken genereerd u zelf realtime data. Hierdoor krijgt u inzicht en overzicht in de processen. Door de (BIG) data die gegenereerd wordt krijgt u interessante nieuwe inzichten t.b.v. het continu verbeterproces.

Bouwsoftware met meetbare resultaten

Menu