Aannemers

Registreer je gebreken in het opleveringsproces, kwaliteitskeuringen en veiligheidsinspecties nog op papier of in verschillende softwareprogramma’s? Dat kan beter! Heb je behoefte aan een eenduidige registratie en communicatie met verschillende disciplines tijdens het gehele bouwproces? Ga aan de slag met de software tool van STA Software.

Header Image

De voordelen

Live Management View

Verrassend nieuw inzicht en overzicht in het proces met tabellen en grafieken.

Communicatie

Voorkom miscommunicatie door digitaal te werken met foto's en tekeningen. Voor co-makers is het direct duidelijk.

Onderbouw je adviezen met data

Gebruik de digitale opnames om inzicht te krijgen in de prestaties van bedrijven.

Kwaliteit bewaking

Creëer of importeer eenvoudig checklists en keuringslijsten in STA Sofware. Voeg ze direct toe aan elk gewenst project en voer ze uit vanaf je tablet.

Papierloos proces

Voer controles digitaal uit, verzend rapporten naar actiehouders en vink herstelde opnamepunten af op locatie.

Digitale dossier vorming

Alle gegevens op één plek. Bouw direct een uniform dossier op bij de start van de opname.

Overzicht bewaren met STA Software

Als aannemer in de bouw behoud je het overzicht over het gehele bouwproject. Je begeleidt/coördineer bouwactiviteiten en bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve oplevering. Daarnaast houdt je rekening met verschillende wetgevingen zoals de Wkb en BENG om te voldoen aan vastgestelde kwaliteitseisen. Al deze activiteiten vragen om een duidelijke, uniforme registratie van controles en inspecties. Je werkt samen met verschillende bouwbedrijven en disciplines die allen zijn eigen werkwijze hanteren. Mede daardoor is het lastig om op een eenduidige manier al je administratie te documenteren.

Image

Digitale eenduidige registratie

STA Software ondersteunt aannemers bij het registreren van gebreken tijdens de opleveringsfases, het borgen van de kwaliteitseisen die zijn gesteld voor de bouwwerken en het uitvoeren van veiligheidsinspecties tijdens de bouwfases. Alle registraties worden eenvoudig uitgevoerd via de STA app en zijn direct inzichtelijk op kantoor. In een paar stappen heb je een rijk gevuld opnamerapport met foto’s, opmerkingen en locatiemarkeringen die je met een druk op de knop kunt doorsturen naar iedere belanghebbende. Een praktijkgerichte software tool voor een duidelijke, overzichtelijke registratie en een professionele uitstraling.

Image

Klanten in deze branche

Case study

STA in de praktijk

Zo digitaliseer je bouwprocessen met succes

Ton-Pierre van Eekeren
Projectleider, BVR Groep

Overwin weerstand en haal meer waarde uit een digitale transformatie.