Kozijnen, ramen en deuren

Ga aan de slag met het digitaal registreren van gebreken tijdens de productie en montage van kozijnen, ramen en deuren. Houdt grip op de kwaliteit en veiligheid door het keuren van de luchtbeheersing, verfdikte meting, periodieke steigers, bouwliften en nog veel meer vanuit één systeem.

Header Image

De voordelen

Communicatie

Voorkom miscommunicatie door digitaal te werken met foto's en tekeningen. Voor co-makers is het direct duidelijk.

Live Management View

Verrassend nieuw inzicht en overzicht in het proces met tabellen en grafieken.

Onderbouw je adviezen met data

Gebruik de digitale opnames om inzicht te krijgen in de prestaties van bedrijven.

Kwaliteit bewaking

Creëer of importeer eenvoudig checklists en keuringslijsten in STA Sofware. Voeg ze direct toe aan elk gewenst project en voer ze uit vanaf je tablet.

Papierloos proces

Voer controles digitaal uit, verzend rapporten naar actiehouders en vink herstelde opnamepunten af op locatie.

Digitale dossier vorming

Alle gegevens op één plek. Bouw direct een uniform dossier op bij de start van de opname.

Dit is de kozijnen, ramen en deuren branche

Jouw werkveld is zowel de fabriek als de bouwplaast. Je innoveert jezelf op het gebied van ontwerp, materiaalkeuze, duurzaamheid, luchtdicht bouwen en monteren. Als kozijnen, ramen en deuren onderneming werk je samen met diverse klanten zoals aannemers, VvE’s en woningcorporaties en houdt je rekening met verschillende wetgevingen en kwaliteits- en veiligheidseisen om je oplevering met succes te voltooien.

Image

Opleveren en inspecties

STA Software ondersteunt de kozijnen ramen en deuren branche bij het registreren van gebreken tijdens de opleveringsfases. STA Software heeft een rijkgevulde opnamepunten bibliotheek met daarin omschrijvingen van veel voorkomende gebreken in de kozijnen, ramen en deuren branche zoals gebreken aan glas, hang en sluitwerk, glaslat en nog veel meer. Deze bibliotheek kun je direct oproepen om je opnamepunt te omschrijven. Zo bouw je in een paar stappen een rijkgevuld opnamerapport met foto’s, opmerkingen en locatiemarkeringen die je met een druk op de knop kunt doorsturen naar iedere belanghebbende.

Image

Kwaliteit en veiligheid

Voeg eenvoudig je eigen controlelijsten toe aan STA software en start met het borgen van de kwaliteit en veiligheid. STA software biedt daarnaast net als bij de module opleveren en inspecties, een uitgebreide controle lijst voor kozijnen, ramen en deuren die je vanaf de start kunt toepassen. Denk hier aan controles voor hang en sluitwerk, dakvensters en bedrijfsgordijnen.

Een praktijkgerichte software tool voor een duidelijke, overzichtelijke registratie en een professionele uitstraling.

Image

Klanten in deze branche

Case study

STA in de praktijk

Zo digitaliseer je bouwprocessen met succes

Ton-Pierre van Eekeren
Projectleider, BVR Groep

Overwin weerstand en haal meer waarde uit een digitale transformatie.