Kwaliteitsborger

In een paar stappen een rijkgevuld, uniform inspectierapport. Plan je controles vanuit de STA Portal en voer je inspecties uit met de STA app.

Header Image

De voordelen

Kwaliteit bewaking

Creëer of importeer eenvoudig checklists en keuringslijsten in STA Sofware. Voeg ze direct toe aan elk gewenst project en voer ze uit vanaf je tablet.

Voorkom miscommunicatie

Verreik je geplande taken met de hoofdstukken die je moet keuren in STA.

Beoordeel inspecties

Geef akkoord op controles uitgevoerd door aannemers direct vanuit je STA omgeving.

De onafhankelijke toezichter

Als kwaliteitsborger ben je de onafhankelijke toezichthouder over de kwaliteit van bouwwerken in Nederland. Je wordt als externe ingehuurd om bouwwerken te controleren en bewijslast aan te dragen over de geleverde kwaliteit. Je houdt je actief bezig met wet en regelgeving zoals de NOM-BENG en de Wet kwaliteitsborging, en voert inspecties uit om te controleren of er wordt voldaan aan de eisen.

Image

Controles voorbereiden met de STA Portal

Met STA Software bereid je je controles in een paar stappen voor op kantoor. Creëer een digitale checklist, voeg bouwtekeningen toe en plan de vragen in die je gaat beantwoorden per project of bouwnummer. Met STA heb je alle benodigde gegevens op ieder moment bij de hand zodra je de app opent op de bouwplaats.

Image

Je rondes lopen met de STA app

Aangekomen op de bouwplaats open je de checklist met de ingeplande vragen via de STA app en loop je je ronde om de vragen te beantwoorden. Voeg foto’s toe van de specifieke situatie, markeert de locatie op de bouwtekening en geeft akkoord of niet akkoord. Na je ronde verstuur je met een druk op de knop de opname door naar de aannemer die de niet akkoord punten gaat behandelen.

Daarnaast kun je de kwaliteit opnames die zijn uitgevoerd door de aannemer controleren en akkoord geven of afkeuren direct vanuit je STA omgeving. Zo heb je al je kwaliteitscontroles gestructureerd op één plek.

Image

Klanten in deze branche

Case study

STA in de praktijk

Zo digitaliseer je bouwprocessen met succes

Ton-Pierre van Eekeren
Projectleider, BVR Groep

Overwin weerstand en haal meer waarde uit een digitale transformatie.