Machinebouw (productiehallen)

Ga aan de slag met het elimineren van verspillingen in het productieproces. Voer kwaliteitscontroles uit, documenteer onveilige situaties en registreer gebreken tijdens de productie en bij het eindproduct.

Header Image

De voordelen

Digitale dossier vorming

Alle gegevens op één plek. Bouw direct een uniform dossier op bij de start van de opname.

Trends

Trends en verspillingen zijn snel zichtbaar met de gegenereerde (BIG) data.

Alles bij de hand

Vind gegevens snel terug in het handige overzicht.

De machinebouw innoveert

Als machinebouwer houd je je voornamelijk bezig met het bouwen, onderhouden en moderniseren van machines. Je hebt jezelf gespecialiseerd in een sector en bent continue op zoek naar manieren om de kwaliteit en veiligheid van je productieproces te verhogen. De branche groeit mee met innovatie, maar ook thema’s zoals duurzaamheid en energiezuinigheid spelen een grote rol in de toekomstbestendigheid van je bedrijf. Weten waar je moet innoveren en in welke productieprocessen verspillingen voorkomen, vraagt om een overzichtelijke documentatie van begin tot eind.

Image

Verspillingen identificeren

STA Software ondersteunt machinebouwers met het optimaliseren van het productieproces door het digitaal uitvoeren van (onderhouds)inspecties en het registreren van gebreken. Voer kwaliteitscontroles uit over het eindproduct en registreer veiligheidsissues vanuit dezelfde app. Terwijl je opnames uitvoert met STA bouw je data op waarmee je middels grafieken trends kunt ontdekken in je verspillingen. Zo ben je weer een stap dichter bij een LEAN productieproces.

Image
Case study

STA in de praktijk

Zo digitaliseer je bouwprocessen met succes

Ton-Pierre van Eekeren
Projectleider, BVR Groep

Overwin weerstand en haal meer waarde uit een digitale transformatie.