KiK favicon KiK-tool

Realiseer een koppeling met de KiK-tool om direct vanuit je eigen STA Software omgeving het borgingsplan uit te voeren. Voorkom dubbel werk en verminder de kans op onjuiste gegevens.

Eenvoudig koppelen
Bewijsstukken wordt direct verzonden naar de KiK-tool en toegevoegd aan het borgingsplan
Alle openstaande en afgeronde acties in één overzicht

KiK-Tool-Koppeling-1

De voordelen en mogelijkheden

Voorkom faalkosten

Voorkom dubbel werk en houdt je gegevens up to date vanuit één platform

Statusoverzicht per project

Eén totaaloverzicht met alle openstaande en afgeronde toezichtmomenten per bouwnummer

KiK-tool koppeling

Maak een koppeling met de KiK-tool en start met het uitvoeren van het borgingsplan, direct vanuit je vertrouwde STA omgeving. Als je de koppeling activeert dan worden alle openstaande acties voor het borgingsplan van je projecten weergegeven in STA Software. Start simpelweg een kwaliteitsopname voor een project en begin met het verzamelen van bewijslast voor het borgingsplan. Zodra je de benodigde gegevens hebt verzameld, kun je de opname ondertekenen en verzenden. De bewijsstukken worden automatisch ingedient bij KiK en toegevoegd als bewijslast aan je borgingsplan. In het Live Management View overzicht kun je per project zien wat de huidige status is van het project.

Borgingsplan status overzicht

In het Live Management View overzicht krijg je een overzichtelijk schema te zien welke vragen positief zijn beantwoord, welke vragen negatief zijn beantwoord en welke vragen je nog moet beantwoorden. Zo ben je in een blik volledig op de hoogte van alle openstaande en afgeronde vragen per bouwnummer. Klik op een antwoord in een schema om de details te bekijken.

Klaar voor een gestandaardiseerd en gestructureerd bouwproces?

Kom in contact met een van onze experts

Tijdens een kort telefonisch gesprek analyseren we je behoefte, en kijken we of het aansluiten bij jullie wensen is er de mogelijkheid om een gratis presentatie op locatie te plannen.

Expert image