Overheidsorganisaties (Gemeente)

Als gemeente houdt je toezicht op het naleven van de bouwregelgeving en zorg je ervoor dat alle vastgestelde kwaliteits- en veiligheidseisen ook tijdens de bouw worden opgevolgd. STA Software zorgt voor een professionele, eenduidige registratie van alle controles, inspecties en opleverprocessen voor lopende en toekomstige projecten.

Header Image

De voordelen

Live Management View

Verrassend nieuw inzicht en overzicht in het proces met tabellen en grafieken.

Communicatie

Voorkom miscommunicatie door digitaal te werken met foto's en tekeningen. Voor co-makers is het direct duidelijk.

Onderbouw je adviezen met data

Gebruik de digitale opnames om inzicht te krijgen in de prestaties van bedrijven.

Kwaliteit bewaking

Creëer of importeer eenvoudig checklists en keuringslijsten in STA Sofware. Voeg ze direct toe aan elk gewenst project en voer ze uit vanaf je tablet.

Papierloos proces

Voer controles digitaal uit, verzend rapporten naar actiehouders en vink herstelde opnamepunten af op locatie.

Digitale dossier vorming

Alle gegevens op één plek. Bouw direct een uniform dossier op bij de start van de opname.

Krijg grip op je bouwprojecten

Als overheidsorganisatie heb je vaak te maken met grootschalige, langdurige bouwprojecten waar regelgeving omtrent veiligheid en kwaliteit invloed heeft op het behalen van vastgestelde bouwplannen. Ook tijdens de bouw dient er gecontroleerd te worden of de kwaliteit van de bouwwerken en de veiligheid op en rondom de bouwplaats naar wens verloopt. Dit vraagt om samenwerking tussen verschillende schakels en disciplines waar een duidelijke registratie van de uitvoering noodzakelijk is om goed met elkaar te communiceren.

Image

Een digitale eenduidige registratie

STA Software ondersteunt overheidsinstanties bij het borgen van de kwaliteitseisen die zijn gesteld voor de bouwwerken en het uitvoeren van veiligheidsinspecties tijdens de bouw. Alle registraties worden eenvoudig uitgevoerd via de STA app en zijn direct inzichtelijk op kantoor. In een paar stappen heb je een rijkgevuld opnamerapport met foto’s, opmerkingen en locatiemarkeringen die je met een druk op de knop kunt doorsturen naar iedere belanghebbende. Een praktijkgerichte software tool voor een duidelijke, overzichtelijke registratie en een professionele uitstraling.

Image
Case study

STA in de praktijk

Zo digitaliseer je bouwprocessen met succes

Ton-Pierre van Eekeren
Projectleider, BVR Groep

Overwin weerstand en haal meer waarde uit een digitale transformatie.