veiligheidsinspecties Veiligheidsinspecties

Het werkplek- en veiligheidsinspectieproces gestandaardiseerd en gestructureerd digitaal uitvoeren.

Periodieke keuringen steigers
Lift opstellingskeuringen
Trends veiligheidsissues snel inzichtelijk
Digitaal veiligheidsdossier opbouwen
Big data voor management
Kostenbesparend

De voordelen en mogelijkheden

Live Management View

Verrassend nieuw inzicht en overzicht in het proces met tabellen en grafieken.

Acties

Acties worden direct digitaal uitgezet en kunnen snel opgevolgd en gevolgd worden.

Real-time inzicht

Krijg real-time inzicht en overzicht in het opleveringsproces

Trends

Trends en verspillingen zijn snel zichtbaar met de gegenereerde (BIG) data

Data

Bruikbare data voor directe verbeteringen

Startklaar

Door gevulde bibliotheken kun je direct aan de slag

Module werkplek- en veiligheidsinspecties

Het volledige werkplek- en veiligheidsinspectieproces gestandaardiseerd en gestructureerd digitaal uitvoeren. Bouw een digitaal veiligheidsdossier op en krijg projectoverstijgend inzicht in de veiligheid binnen je bedrijf, dat biedt Smart Technical Applications.

STA Portal

Via de STA Portal omgeving start je een project, voer je projectgegevens in, stel je een projectteam samen en koppel je documenten en (bouw)tekeningen aan het project. Voeg je eigen werkplek- en veiligheidsinspectie checklists toe aan het project of gebruik een kant en klare checklist of keuringslijst van STA Software.

De module Werkplek- en Veiligheidsinspecties beschikt over meerdere kant en klare veiligheidsinspectie keuringslijsten voor onder meer het uitvoeren en registreren van liftkeuringen, periodieke inspectie stijgers, (bijna) ongevallen meldingen en veiligheidsmeldingen. Hierdoor kun je direct aan de slag met het beantwoorden van controlevragen via de STA veiligheidsinspectie app.

STA Portal image

STA veiligheidsinspectie app

Via de STA oplever app op je tablet of telefoon kan het projectteam een opname starten en opnamepunten noteren. Selecteer een situatieomschrijving uit de opleverpunten bibliotheek, maak een foto van de situatie en markeer de locatie op de bouwtekening. Communiceer de opnamepunten direct door aan je onderaannemers door een actiehouder te koppelen aan het opleverpunt.

Nadat de eerste handtekening is geplaatst in het opnamerapport krijgt elke belanghebbende een kopie via de mail en worden alle geconstateerde opnamepunten verzonden naar de gekoppelde actiehouders via STA Gereedmelden.

622b59d82c5a90c9ebac0ba3_app veiligheid

STA Gereedmelden

Meld een hersteld opnamepunt direct vanuit de mail

De onderaannemers (actiehouders) krijgen het opnamerapport binnen via de mail en kunnen de aan hen gekoppelde opnamepunten afmelden via de Gereedmelden webapp. De onderaannemer kan eenvoudig een herstelfoto toevoegen en het herstelde opnamepunt voorzien van een omschrijving.

De aannemer ziet direct in de STA Portal en in de STA oplever app wanneer het punt is herstelt en kan op basis van de herstelfoto en de omschrijving hierop akkoord geven door het punt af te vinken.

STA Gereedmelden image

Live Management View

Met Live Management View krijg je realtime inzicht en overzicht in het opleveringsproces. De gegevens voor het KAM-jaarplan, het jaarverslag, ISO, inkoopgesprekken, directie-, projectleiders- en uitvoerdersvergaderingen en functioneringsgesprekken heb je direct bij de hand. Het is mogelijk om de opdrachtgever digitaal mee te laten kijken bij de opleveringen en vrije opnames.

Live Management View image

Beschikbaar in 3 talen

Werk internationaal samen, STA Software is beschikbaar in meerdere talen.

Beschikbaar in 3 talen image

Koppel STA Software

Koppel STA Software met je huidige software voor een perfecte workflow.

Koppelingen image
Case study

STA in de praktijk

Zo digitaliseer je bouwprocessen met succes

Ton-Pierre van Eekeren
Projectleider, BVR Groep

Overwin weerstand en haal meer waarde uit een digitale transformatie.

BVR Groep

Klaar voor een gestandaardiseerd en gestructureerd bouwproces?

Kom in contact met een van onze experts

Tijdens een kort telefonisch gesprek analyseren we je behoefte, en kijken we of het aansluiten bij jullie wensen is er de mogelijkheid om een gratis presentatie op locatie te plannen.

Expert image