Blog

5 redenen waarom de KAM/VGM Planner de ideale toevoeging is aan je STA pakket

Ontdek de voordelen van de KAM/VGM Planner

1. Taken automatisch afvinken wanneer de opname is voltooid

Ben je klaar met rondbellen of een opname al is afgerond? Koppel de taak in de planning aan een persoon en een kwaliteit of veiligheid opname. De taak wordt automatisch afgevinkt wanneer de opname is voltooid.

2. Elke maandag je persoonlijke planning op de mail

Zijn je teamleden altijd op de hoogte van zijn of haar openstaande en toekomstige taken? Iedere maandag krijgt elk teamlid automatisch een mailtje met daarin zijn persoonlijke planning voor de komende week. Loopt een teamlid achter op zijn taken? Dan krijgt hij daarnaast een overzicht van alle openstaande taken uit de vorige weken.

3. Kopieer basis taken eenvoudig naar een nieuw project.

Moet je telkens weer dezelfde taken toevoegen aan de planning wanneer je bedrijf start met een nieuw project? Maak een template met de functie ‘Basis taken planning’ om standaard taken zoals het inplannen van toolbox meetingen en het uitvoeren van werkplekinspecties en kwaliteitskeuringen direct te kopiëren naar ieder gewenst project.‍

4. Zie in één oogopslag hoe de planning van je project ervoor staat

Krijg een live overzicht van alle afgeronde en nog uit te voeren  taken per project. Klik op de taak voor meer details, verschuif taken als er wijzigingen plaats vinden in het rooster en gebruik de teller om aan te tonen of je alle benodigde inspecties hebt afgerond binnen een project.

5. Krijg de status van elke taak per teamlid in één overzicht

Open het planner overzicht in Live Management View en zie in één oogopslag de status van alle taken per persoon. Daarnaast kun je filteren op onder andere projecten, personen, soorten opnames en functies om het overzicht te bewaren.

Start met een gratis demo van de KAM/VGM Planner

Ben je enthousiast geworden over de KAM/VGM Planner en wil je de module eens zelfstandig uitproberen? Vraag dan een gratis demo aan via de module pagina