Blog

Celdex | STA even stil bij de samenwerking tussen Celdex en STA Software

In een zeer interessant en leuk geschreven artikel wordt je door accountmanager Ruud Robbe meegenomen in het digitaliseringsproces van Celdex.

Klantverhalen Celdex
 
Nadat het idee ontstond in 2018 om bij Celdex kwaliteitsborging aan te bieden als extra service naar haar klanten ging Celdex op zoek naar de beste "kaasboer" voor het digitaliseren van haar kwaliteitsborging service.
De eerste de beste “kaas” die ons goed smaakte, gingen we gebruiken en vanaf 2018 was mijn eerste kwaliteitsborgingsronde een feit. Echter, wat verwacht je van een goede “kaas”? Dat deze lekker smaakt en je smaakpapillen prikkelt zonder een vieze nasmaak te hebben. Helaas kwam na een tijdje toch die nasmaak.

Het systeem waar Celdex voor had gekozen zorgde niet voor de juiste fit met het plan dat het bedrijf voor ogen had. Als gevolg moest er opnieuw gezocht worden naar een software module die aansluit op de werkwijze van Celdex met de professionele inkleding waar Celdex naar streeft. Dit bracht hen bij STA Software waar tot op de dag van vandaag een mooie samenwerking uit voortgevloeid is.

STA Software is voor Celdex dé softwaremodule voor kwaliteitsborging. Het is net dat beetje extra service om onze klanten in het werkveld te ondersteunen; door het geven van uitgebreid advies bij de goede verwerking van hun luchtdichtingsproducten.

Lees het volledige artikel op de nieuwspagina van Celdex.