Blog

Hoe STA Software de bouw in beweging brengt

In een tijd van voortdurende uitdagingen en kansen is stilstaan en vasthouden aan oude patronen geen optie meer. Dit is altijd al zo geweest, maar met het huidige tempo van digitale ontwikkelingen wordt het steeds belangrijker om mee te gaan met de tijd. Als softwareontwikkelaar die dicht op de praktijk staat, voelen wij ons verantwoordelijk om de bouwsector te helpen mee te bewegen met deze ontwikkelingen.

STA Software speelt hierop in door:

  • Het opbouwen van een gedreven community
  • Het anticiperen op actuele uitdagingen
  • Het doorbreken van oude patronen

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg – en precies daarom, doen wij het anders.

comments-solid

Featurebase

Door middel van ons transparante feedback dashboard "Featurebase" kunnen we samen met onze gebruikers beter en efficiënter inspelen op actuele behoeftes en vraagstukken. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe modules en het bepalen van de prioriteit.

Screenshot 2024-05-16 at 11.29.48

In Featurebase kunnen gebruikt gemakkelijk feedback indienen, verzoeken van andere bedrijven bekijken en erop reageren, verduidelijken en discussies voeren. Bovendien kunnen gebruikers stemmen op verzoeken van anderen, zodat er meer draagvlak komt voor een urgent productverzoek. Hierdoor weten we waar onze prioriteit moet liggen.

Door deze interactieve aanpak kunnen wij door en voor onze klanten het beste product blijven leveren en bouwen we aan een relatie gebaseerd op transparantie, samenwerking en betrokkenheid.

users-class-solid

Kennisevents

Door middel van kennisevents houden wij onze klanten op de hoogte zijn van actuele veranderingen. 

1715763598576

Zo hebben wij onze klanten recentelijk verder geholpen met het begrijpen en implementeren van veranderingen omtrent de Wet kwaliteitsborging. Tijdens dit evenement deelden we waardevolle informatie en reikten we praktische handvatten aan om de overgang naar nieuwe werkprocessen soepel te laten verlopen. Het was een interactieve bijeenkomst waar deelnemers vragen konden stellen en praktijkervaringen met de Wkb werden belicht. 

Deze kennissessie was met 150 zitplaatsen helemaal volgeboekt door enthousiaste deelnemers die zich aan het voorbereiden waren op de Wkb!

book-reader-solid

Kennisbank

Bij STA Software hechten we veel warde aan het informeren van onze klanten over actuele onderwerpen in de bouwsector, zoals nieuwe wetgevingen en digitale transities.

Book_Mock-up

Om dit mogelijk te maken, hebben we een uitgebreide kennisbank samengesteld bestaande uit e-books, casestudies en video’s.

school-solid

Trainingen op locatie

Wij streven ernaar om onze klanten optimaal te ondersteunen bij het benutten van hun STA omgeving, zodat ze alle kansen volledig kunnen benutten. 

1712180168200

Daarom bieden we op maat gemaakte trainingen op locatie die volledig aan de wensen van onze klanten voldoen. Deze trainingen kunnen verschillende onderwerpen omvatten, zoals:

  • Specifieke vraagstukken binnen je bedrijf waarbij STA kan helpen
  • Kennis opfrissen en nieuw personeel instrueren
  • Nieuwe functies toelichten
  • Algemene tips met betrekking tot inspecties, veiligheid en kwaliteitsborging.

Wij vinden het belangrijk om klaar te staan voor onze klanten en hen persoonlijk te begeleiden bij het behalen van successen. We zorgen ervoor dat klanten optimaal kunnen profiteren van alle mogelijkheden van de software.

video-solid

Webinars

Een meer laagdrempelige variant hierop is onze maandelijkse webinar. Elke maand komt hierbij een ander thema aan bod, waarmee STA gebruiker het maximale uit de software te halen.

IMG_8712

Tijdens deze webinars behandelen we diverse onderwerpen, zoals een diepgaande uitleg van onze modules, het uitvoeren van perfecte opleveringen met onze software, het effectief gebruik van data in live management view en meer. Bovendien is er ruimte voor vragen van onze klanten, waardoor de webinar een interactief maandelijks moment wordt waarbij we samen met onze klanten werken aan hun succes!