Blog

KYP'en met STA Software

Ben je een van de 35.000+ gebruikers van KYP Project en gebruik je daarnaast STA Software? Dan is er goed nieuws! Er is vanaf nu een koppeling tussen de planningssoftware van KYP Projects en de modules van STA Software.

KYP koppeling met STA
 

Maak je gebruik van KYP maar nog geen gebruik van STA Software voor het digitaliseren en standaardiseren van al je opnames in de bouw? Ga dan naar onze website voor meer informatie en start met een gratis demo op locatie!

KYP Project
KYP Project is een planning- en communicatietool voor jouw bouwprojecten. Bespaar tijd met KYP Project door het gemak van digitaal plannen en het eenvoudig aanbrengen van wijzigingen. Verbind alle projectpartners direct aan de taken en houd altijd een actueel overzicht over hoe je project ervoor staat. Krijg inzicht in de best presterende projectpartners en of de deadlines gehaald gaan worden. Zo voorkom je foutieve informatie, misverstanden en faalkosten.

Koppelen
Om de koppeling met KYP Project te activeren ga je in de STA Portal naar "Instellingen". Vervolgens kies je het tabblad "Koppelingen" en klik je bij KYP Project op de groene knop "Koppelen". Ben je eenmaal gekoppeld dan is de koppeling zeer eenvoudig te gebruiken. Ga naar een project en plaats het vinkje bij een kwaliteitsborging of veiligheidsinspectie bibliotheek. Klik vervolgens op 'opslaan' en de bibliotheek hoofdstukken worden toegevoegd aan de KYP planning. Voor een uitgebreide uitleg ga je in de portal naar de support pagina -> koppelingen -> KYP Project.