Blog

Sneller opnamepunten toevoegen: Slimme zoekfuncties toepassen in de STA app

Wist je dat je gebruik kunt maken van slimme functies bij het toevoegen van een opnamepunt? Een ruimte, omschrijving of opmerking toevoegen aan een opnamepunt neemt veel tijd in beslag als je deze continu opnieuw moet zoeken in de bibliotheek.

Slimme functies in de STA appVerhoog je efficiëntie met de slimme zoekfuncties

Wist je dat je gebruik kunt maken van slimme functies bij het toevoegen van een opnamepunt? Een ruimte, omschrijving of opmerking toevoegen aan een opnamepunt neemt veel tijd in beslag als je deze continu opnieuw moet zoeken in de bibliotheek. We lichten de slimme zoekfuncties hieronder even kort toe:

Slimme zoekfuncties (boekje)

Hier kun je snel zoeken in de rijk gevulde bibliotheek door je zoekopdracht afgekort in te vullen. Ben je op zoek naar de omschrijving 'Beschadigde houten raamkozijnen herstellen'?  Selecteer dan het juiste hoofdstuk en typ 'Besch raam'. Je krijgt dan alle omschrijvingen waar 'besch' en 'raam' in voorkomt.

Herhalingspunten (Sterretje)

Kom je bij je rondje een bepaald opnamepunt vaker tegen? Gebruik dan de herhalingsknop. In dit menu krijg je een overzicht van de laatst gebruikte omschrijvingen.

Laatst gebruikt (herhalingssymbooltje)

Als je hetzelfde opnamepunt direct achter elkaar krijgt, kun je gebruik maken van deze functie. Hierdoor wordt de omschrijving van het laatst genoteerde punt toegevoegd als je huidige omschrijving.