Blog

STA Software kwartaal update Q2 2021

Elk kwartaal geven we een kort overzicht van de nieuwste updates en functionaliteiten. Voor de volledige lijst ga je naar de supportpagina via de portal of via de link onderaan dit artikel.

STA Software kwartaal update Q2 2021

Raadpleeg tekeningen in een hoge kwaliteit

Het is vanaf nu mogelijk om tekeningen in hoge kwaliteit te raadplegen in de app. Hiermee kunnen kleine details op de tekeningen van onder andere wapeningskeuringen, weergegeven worden in hoge kwaliteit zodat ze goed leesbaar zijn. Dit is mogelijk bij elke nieuwe tekening die wordt toegevoegd aan de portal. Je kunt bestaande tekeningen ook voorzien van een nieuwe versie. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.‍

Gereedmelden nu te gebruiken zonder app

Gereedmelden kan vanaf nu gebruik worden zonder dat je daarbij de app hoeft te installeren. Klik in de mail op de knop “Open in Gereedmelden” om direct naar Gereedmelden te gaan. Je ziet dan direct alle voor jou genoteerde opnamepunten van een specifiek project. Daarnaast beschikt de nieuwe versie over de volgende functies:

  • Onderaannemers/leveranciers hebben een totaaloverzicht van alle taken die voor hen open staan
  • Een overzicht van alle projecten van specifieke aannemers
  • Alle gegevens komen direct bij de juiste persoon zonder dat je daarbij hoeft te synchroniseren‍

KAM/VGM Planner overzicht in Live Management View

Met de Module KAM/VGM Planner kun je als verantwoordelijke alle taken direct koppelen aan projecten en personen. Open het planner overzicht in Live Management View en zie in één oogopslag de status van alle taken per persoon in een visueel overzicht. Daarnaast kun je filteren op onder andere projecten, personen, soorten opnames en functies om het overzicht te bewaren.

Met de geautomatiseerde KAM/VGM planner kun je werkzaamheden, zoals het inplannen van werkplekinspecties, direct uitvoeren vanuit de STA omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden van de module planner? Vraag een gratis demonstratie aan via de demopagina.

Nieuw deze week

Bestanden inzien vanuit de app

In de loop van de week wordt er een nieuwe update uitgebracht waardoor het mogelijk wordt om bestanden in te zien direct vanuit de STA app zoals detailboekjes. Upload bestanden per project vanuit de portal en bekijk ze snel en gemakkelijk in de app.‍

Alle updates & functionaliteiten vind je op de supportpagina

Voor een uitgebreid overzicht van de nieuwste functionaliteiten en de laatste updates ga je naar de STA Software supportpagina. De supportpagina is hét centrale punt om jezelf te informeren over het gebruik Portal als STA applicatie functionaliteiten. Ga naar de supportpagina.‍

Welkom nieuwe STA gebruikers!

In het tweede kwartaal van 2021 zijn er maar liefst 31 nieuwe ondernemingen gestart met de software modules van STA Software. Nogmaals van harte welkom en succes met het inzetten van de modules.

Volg ons op LinkedIn!

  • Wil je weten welke verspillingen er zijn in de bouw branche?
  • Vooruitgangen in de sector bijhouden?
  • Tips & tricks voor het gebruiken van de applicaties?
  • Feitjes over data uit de STA applicatie?
  • Op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Volg dan de STA Software LinkedIn bedrijfspagina!