Blog

STA Software update overzicht Q1 2021

Elk kwartaal geven we een kort overzicht van de nieuwste updates en functionaliteiten. Voor de volledige lijst ga je naar de supportpagina via de portal of via de link onderaan dit artikel.

kwartaal update 1 sta software
 

De module Planner is vanaf nu besch​ikbaar! 

Met trots introduceren we de nieuwste module van STA Software: De Planner. Met de geautomatiseerde planner kun je nu werkzaamheden, zoals het inplannen van werkplekinspecties, direct uitvoeren vanuit de STA omgeving. Communiceer taken automatisch met teamleden en verhoog je efficiëntie met de ingebouwde slimme functies. De planner is overzichtelijk en eenvoudig te begrijpen voor iedere gebruiker.

  • Ideaal voor het uitzetten van KAM-taken
  • Werk direct vanuit de STA omgeving
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
  • Vergroot je efficiëntie met de ingebouwde slimme functies
  • Probeer het nu 2 maanden gratis

Ga naar de module

Nieuwe functionaliteiten & updates

Digitale Veiligheidsmeldingen

Heb je een onveilige situatie gezien op jouw werkplek? Geef dan nu eenvoudig, snel en anoniem een veiligheidssituatie, bijna ongeval of incident door via het veiligheidsmeldingenformulier. Scan de QR-code op de poster met je smartphone, vul het formulier in en voeg foto's toe van de situatie. Jouw melding komt automatisch bij de juiste persoon terecht!

Maakt jouw bedrijf gebruik van de module Werkplek- en veiligheidsinspecties? Download dan gratis jouw persoonlijke veiligheidsmeldingen bedrijfsposter op de Portal.

Activeren doe je zo
Ga naar het gewenste project, druk op het potloodje en activeer het veiligheidsmeldingen formulier in de sectie 'Veiligheidsinspectie bibliotheken'. Download de poster door op de rode knop te drukken en hang hem zichtbaar op bij het project.

Maak jouw bedrijf nog geen gebruik van de module Werkplek- en veiligheidsinspecties? Klik dan hier voor meer informatie of vraag een gratis demo aan.

Automatisch GPS-coördinaten van een foto registreren

Met deze nieuwe functionaliteit worden GPS-coördinaten automatisch toegevoegd aan foto’s bij opnamepunten. Hierdoor zijn foto’s altijd te herleiden naar de juiste locatie. Activeer de functie via de portal, na het activeren worden de GPS-coördinaten van nieuwe foto’s automatisch toegevoegd aan de opnamen rapporten.

Alle updates & functionaliteiten vind je op de supportpagina

Het meest actuele overzicht van updates en de nieuwste functionaliteiten

Voor een uitgebreid overzicht van de nieuwste functionaliteiten en de laatste updates ga je naar de STA Software supportpagina. De supportpagina is hét centrale punt om jezelf te informeren over het gebruik Portal als STA-App functionaliteiten.  

Supportpagina

Volg ons op LinkedIn!

  • Wil je weten welke verspillingen er zijn in de bouw branche?
  • Vooruitgangen in de sector bijhouden?
  • Tips & tricks voor het gebruiken van de applicaties?
  • Feitjes over data uit de STA-App?
  • Op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Volg dan de STA Software LinkedIn bedrijfspagina!