Blog

Tips van STA: Herstelde opnamepunten afvinken vanaf de bouwtekening

Wist je dat je (herstelde) opnamepunten direct kunt inzien en afmelden vanaf de bouwtekening? Met deze functie wordt het lokaliseren van opnamepunten op de bouwplaats nog eenvoudiger! Je kunt de bouwtekening openen en opnamepunten afvinken via de STA Portal en app.

 
Markering plaatsen op de bouwtekening

Tijdens het beantwoorden van een controlevraag of het toevoegen van een opnamepunt (gebrek) kun je rechts onderin kiezen om een markering te plaatsen op de tekening. Houdt je vinger op de juiste locatie op plattegrond en klik op ‘Opslaan’.

STA app

Open de STA app, selecteer een opname en klik linksonder op het plattegrond icoontje. Druk nogmaals op het icoontje om een specifieke plattegrond te kiezen. Klik op de plattegrond op een opnamepunt om de benodigde informatie te zien en het opnamepunt af te vinken. Wil je meer weten over het afvinken van opnamepunten via de bouwtekening? Bekijk dan de video op de support pagina:

STA Portal: Live Management View

Open Live Management View, selecteer een projecten en klik op ‘Opnamepunten’. Selecteer tekening om alle opnamepunten in te zien van dit project direct vanaf de bouwtekening. Wil je specifieker kijken naar een soort opname of bouwnummer? Gebruik dan de filterknoppen bovenin. Klik op een opnamepunt om de herstelfoto en de locatie op de bouwtekening in te zien. Is het punt naar wens hersteld? Vink het opnamepunt dan af via de drie vinkjes.