5fac49d8e0fbb951ba73699d_kwaliteitsborging Kwaliteitsborging

Op gestructureerde wijze de kwaliteitsopnames en kwaliteitsinspecties digitaliseren.

Kwaliteitsdossier digitaal opbouwen
Gestructureerd inspecties uitvoeren
Verlaag de werkdruk
Verbeter op basis van data

De voordelen en mogelijkheden

Live Management View

Verrassend nieuw inzicht en overzicht in het proces met tabellen en grafieken

Data

Bruikbare data voor directe verbeteringen

Administratie

Administratieve last direct verlagen

Communicatie

Voorkom miscommunicatie door digitaal te werken met foto's en tekeningen. Voor co-makers is het direct duidelijk

Faalkosten

Faalkosten significant verlagen

Nooit meer papierwerk

Informatie digitaal beschikbaar

Module kwaliteitsborging

Kwaliteitsopnames en kwaliteitsinspecties digitaliseren?

STA speelt in op de behoeften en actuele ontwikkelingen, zo ook op de Wet Kwaliteitsborging. Met de gegenereerde data krijg je project overstijgend inzicht in de geleverde kwaliteit binnen je bedrijf en informatie voor het continu verbeterproces.

Ben je op zoek naar software waarmee je op een gestructureerde wijze de kwaliteitsopnames en kwaliteitsinspecties kunt digitaliseren? Vraag dan een demo aan!

STA Portal

Start eenvoudig een project via de STA Portal. Voeg projectgegevens toe, stel je projectteam samen en koppel documenten en (bouw)tekeningen aan je project. Voeg je eigen kwaliteitscontrole checklist toe aan het project of gebruik een kant en klare kwaliteitscontrole checklist van STA Software.

De module Kwaliteitsborging beschikt over meerdere kant en klare kwaliteitscontrole checklists voor onder meer de woningbouw, utiliteitsbouw, NOM/BENG keuringen en warme opnames. Hierdoor kun je direct aan de slag met het beantwoorden van controlevragen via de STA kwaliteitsborging app.

STA Portal image

STA kwaliteitsborging app

Via de STA kwaliteitsborging app op je tablet of telefoon kan het projectteam een kwaliteit opname starten door het project en een gekoppelde controlelijst te selecteren. Beantwoord een vraag uit de kwaliteitscontrole checklist, maak een foto van de situatie, voeg eventueel een document toe en markeer de locatie op de bouwtekening. Indien er op basis van het antwoord een vervolg actie is vereist dan kun je een actiehouder koppelen aan het opnamepunt en een urgentie toewijzen.

Nadat de eerste handtekening is geplaatst in het opnamerapport krijgt elke belanghebbende een kopie via de mail en worden alle geconstateerde opnamepunten verzonden naar de gekoppelde actiehouders via STA Gereedmelden.

62275fe9f1f394bb6936dcfc_Group 825

STA Gereedmelden

Meld een hersteld opnamepunt direct vanuit de mail

De actiehouders krijgen het kwaliteit opnamerapport binnen via de mail en kunnen de aan hen gekoppelde opnamepunten afmelden via de Gereedmelden webapp. De onderaannemer kan eenvoudig een herstelfoto toevoegen en het herstelde opnamepunt voorzien van een omschrijving.

De controleur ziet direct in de STA Portal en in de STA kwaliteitsborging app wanneer het punt is herstelt en kan op basis van de herstelfoto en de omschrijving hierop akkoord geven door het punt af te vinken.

STA Gereedmelden image

Live Management View

Met Live management view heb je project overstijgend inzicht en overzicht in het kwaliteitsborging en inspectieproces. De gegevens voor het KAM-jaarplan, jaarverslag, ISO, inkoopgesprekken, directie en management, projectleiders en uitvoerdersvergaderingen zijn direct op te vragen. Daarnaast is het mogelijk om opdrachtgevers direct inzicht te geven.

Live Management View image

Beschikbaar in 3 talen

Werk internationaal samen, STA Software is beschikbaar in meerdere talen.

Beschikbaar in 3 talen image

Koppel STA Software

Koppel STA Software met je huidige software voor een perfecte workflow.

Koppelingen image
Case study

STA in de praktijk

Zo digitaliseer je bouwprocessen met succes

Ton-Pierre van Eekeren
Projectleider, BVR Groep

Overwin weerstand en haal meer waarde uit een digitale transformatie.

BVR Groep

Klaar voor een gestandaardiseerd en gestructureerd bouwproces?

Kom in contact met een van onze experts

Tijdens een kort telefonisch gesprek analyseren we je behoefte, en kijken we of het aansluiten bij jullie wensen is er de mogelijkheid om een gratis presentatie op locatie te plannen.

Expert image