STA je stil, of beweeg je mee?

"Iedere vakman is ooit begonnen met een droom om dingen te maken, maar met beperkt gereedschap."

Als je doet wat je altijd deed,
krijg je wat je altijd kreeg

In de bouw staat de tijd nooit stil. Het is een voortdurende stroom van uitdagingen en kansen. Succes komt toe aan degenen die wendbaar zijn en hun kansen benutten. Stil blijven staan en vasthouden aan oude patronen is daarom geen optie meer voor bouwbedrijven. STA Software heeft als missie om bedrijven in beweging te brengen, ze te inspireren om het maximale uit hun bouwprocessen te halen en de wendbaarheid van hun onderneming te vergroten.

Ons doel is het stimuleren van vooruitgang in de bouwsector en het inspireren van iedereen die meer uit zijn bouwbedrijf wil halen.

Beweeg mee image 2

Hoe STA Software de bouwbranche in beweging brengt

Wij geloven erin dat met de juiste handvaten iedereen de motivatie kan krijgen om zijn bouwprocessen naar een hoger niveau te tillen. Dit realiseren wij aan de hand van drie kernpunten.

Community
Uitdagingen
Patronen

7

Bouwen aan een gedreven community

Een samenwerkingsverband creëren waarin bouwbedrijven elkaar inspireren en ondersteunen.

Samen leren en ontwikkelen in de 
continu veranderende bouwbranche.

ba1b29c2-2d5f-4631-958f-385ab2ed2673

Anticiperen op actuele uitdagingen

Wij streven ernaar de dynamiek van de bouwbranche volledig te begrijpen en proactief in te spelen op veranderingen. Samen kansen benutten en obstakels overwinnen.

Rectangle 4758

Doorbreken van oude patronen

Vernieuwing aanmoedigen zodat we actief kunnen bijdragen aan het doorbreken van oude gewoontes en patronen. Niet alleen door het ontwikkelen van een nieuwe werkwijze, maar door concrete handvaten te bieden om daadwerkelijke verandering mogelijk te maken.