Artboard – 11-1 Woningborg WKI

Staan er steekproeven klaar vanuit Woningborg? Start een Woningborg WKI opname direct vanuit STA Software en automatiseer de registratie van Woningborg opnames.

Eenvoudig koppelen
Opname wordt direct verzonden naar Woningborg
Eventuele vervolgopdrachten komen terug in de opname
Alle openstaande en afgeronde taken in één overzicht

Woningborg

De voordelen en mogelijkheden

Voorkom faalkosten

Voorkom dubbel werk en houdt je gegevens up to date vanuit één platform

Communiceer automatisch

Alle positieve antwoorden worden op een gekozen moment direct verstuurd naar woningborg

Statusoverzicht per project

Eén totaaloverzicht met alle openstaande en afgeronde toezichtmomenten per bouwnummer

Woningborg WKI koppeling

Maak een koppeling met woningborg en start met het uitvoeren van steekproeven, direct vanuit je STA omgeving. De Woningborg WKI kwaliteit opname die je start toont een overzicht van de ingeplande toezichtmomenten en de vragen die daarbij horen per bouwnummer. Beantwoord de vragen en rond de opname af met een handtekening. Alle positief beantwoorde vragen worden naar woningborg gestuurd ter controle. Indien het antwoord wordt afgekeurd dan kun je vanuit dezelfde opname opnieuw de vraag beantwoorden. In het Live Management View overzicht kun je per project zien wat de huidige status is van het project.

Woningborg status overzicht 

In het Live Management View overzicht krijg je een overzichtelijk schema te zien welke vragen positief zijn beantwoord, welke vragen negatief zijn beantwoord en welke vragen je nog moet beantwoorden. Zo ben je in een blik volledig op de hoogte van alle openstaande en afgeronde vragen per bouwnummer. Klik op een antwoord in een schema om de details te bekijken.

Klaar voor een gestandaardiseerd en gestructureerd bouwproces?

Kom in contact met een van onze experts

Tijdens een kort telefonisch gesprek analyseren we je behoefte, en kijken we of het aansluiten bij jullie wensen is er de mogelijkheid om een gratis presentatie op locatie te plannen.

Expert image