Dakdekkers

Registreer of er wordt voldaan aan alle vastgestelde kwaliteits- en veiligheidseisen en documenteer gebreken tijdens de opleveringsfases met de software van STA.

Header Image

De voordelen

Communicatie

Voorkom miscommunicatie door digitaal te werken met foto's en tekeningen. Voor co-makers is het direct duidelijk.

Live Management View

Verrassend nieuw inzicht en overzicht in het proces met tabellen en grafieken.

Onderbouw je adviezen met data

Gebruik de digitale opnames om inzicht te krijgen in de prestaties van bedrijven.

Kwaliteit bewaking

Creëer of importeer eenvoudig checklists en keuringslijsten in STA Sofware. Voeg ze direct toe aan elk gewenst project en voer ze uit vanaf je tablet.

Papierloos proces

Voer controles digitaal uit, verzend rapporten naar actiehouders en vink herstelde opnamepunten af op locatie.

Digitale dossier vorming

Alle gegevens op één plek. Bouw direct een uniform dossier op bij de start van de opname.

Door weer en wind de daken op

Als dakdekker sta je op grote hoogte om te zorgen voor een kwalitatief dakwerk dat bestand is tegen de elementen, en je voert dakopnames en opnamestanden uit om deze kwaliteit te waarborgen. Werken op hoogte vraagt om extra veiligheidsvoorschriften en daarom is het controleren van onder meer de veiligheidsmaterialen en voorzieningen voor jou dagelijkse kost. Daarnaast werk je met verschillende type daken en al deze daken kennen weer hun eigen gebreken en inspecties. Het registreren van al deze controles en inspecties vraag om een duidelijke administratie dat overzichtelijk en inzichtelijk is op de juiste momenten.

Image

Alles onder één dak

STA Software ondersteunt dakdekkers bij het registreren van gebreken tijdens de opleveringsfases, het borgen van de kwaliteitseisen die zijn gesteld voor de bouwwerken en het uitvoeren van veiligheidsinspecties tijdens de bouw. De software van STA is uitermate geschikt voor algemene inspectie, het rapporteren van brandwerende doorvoeringen, BRL-6000 keuringen, asbest opnames, dak- en gevelinspecties, stand opnames en diverse andere rapportages. Allemaal vanuit één systeem.

Image

Rijkgevulde rapportage

Alle registraties worden eenvoudig uitgevoerd via de STA app en zijn direct inzichtelijk op kantoor. In een paar stappen heb je een rijkgevuld opnamerapport met foto’s, opmerkingen en locatiemarkeringen die je met een druk op de knop kunt doorsturen naar iedere belanghebbende. Een praktijkgerichte software tool voor een duidelijke, overzichtelijke registratie met een professionele uitstraling.

Image

Klanten in deze branche

Case study

STA in de praktijk

Zo digitaliseer je bouwprocessen met succes

Ton-Pierre van Eekeren
Projectleider, BVR Groep

Overwin weerstand en haal meer waarde uit een digitale transformatie.