Vakantieparken

Jouw vakantiepark staat voor een ontspannen, kwalitatieve en veilige omgeving, waar gasten met een goed gevoel op terugkijken. STA Software helpt met het borgen van de kwaliteitseisen die je stelt aan je park en ontzorgt je in de registratie van alle nieuwbouw, renovatie en de ontwikkelingsbouwprocessen.

Header Image

De voordelen

Communicatie

Voorkom miscommunicatie door digitaal te werken met foto's en tekeningen. Voor co-makers is het direct duidelijk.

Onderbouw je adviezen met data

Gebruik de digitale opnames om inzicht te krijgen in de prestaties van bedrijven.

Kwaliteit bewaking

Creëer of importeer eenvoudig checklists en keuringslijsten in STA Sofware. Voeg ze direct toe aan elk gewenst project en voer ze uit vanaf je tablet.

Papierloos proces

Voer controles digitaal uit, verzend rapporten naar actiehouders en vink herstelde opnamepunten af op locatie.

Digitale dossier vorming

Alle gegevens op één plek. Bouw direct een uniform dossier op bij de start van de opname.

Live Management View

Verrassend nieuw inzicht en overzicht in het proces met tabellen en grafieken.

Leg de kwaliteit vast die jouw park uniek maakt

Elk vakantiepark heeft haar eigen charme en unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat gasten met plezier en zonder zorgen kunnen ontspannen op het park. Als eigenaar en/of bouwkundige in de vakantieparken branche streef je ernaar om ervoor te zorgen dat je telkens weer de kwaliteit kunt leveren en waarborgen die de gasten van het park gewend zijn. Het aantoonbaar maken van de geleverde kwaliteit speelt een steeds grote rol bij de bouw en het onderhouden van de bouwwerken. Wetgevingen zoals de BENG en de Wet kwaliteitsborging houden hier toezicht op, maar brengen extra administratieve werkzaamheden met zich mee. Dit vraagt om een overzichtelijke, eenduidige registratie tijdens de realisatie van het vakantiepark.

Image

Een digitale eenduidige registratie

STA Software ondersteunt vakantieparken bij het registreren van gebreken tijdens de opleveringsfases, het borgen van de kwaliteitseisen die zijn gesteld voor de bouwwerken en het uitvoeren van veiligheidsinspecties tijdens de bouwfases. Alle registraties worden eenvoudig uitgevoerd via de STA app en zijn direct inzichtelijk op kantoor. In een paar stappen heb je een rijkgevuld opnamerapport met foto’s, opmerkingen en locatiemarkeringen die je met een druk op de knop kunt doorsturen naar iedere belanghebbende. Een praktijkgerichte software tool voor een duidelijke, overzichtelijke registratie en een professionele uitstraling.

Image

Klanten in deze branche

Case study

STA in de praktijk

Zo digitaliseer je bouwprocessen met succes

Ton-Pierre van Eekeren
Projectleider, BVR Groep

Overwin weerstand en haal meer waarde uit een digitale transformatie.