Vastgoedbeheer (vastgoedmanagement)

Manage al je vastgoed controles, opleveringen en onderhoudsinspecties vanuit één overzicht. Begin met het verzamelen van data en elimineer overbodige onderhoudswerkzaamheden.

Header Image

De voordelen

Trends

Trends en verspillingen zijn snel zichtbaar met de gegenereerde (BIG) data.

Digitale dossier vorming

Alle gegevens op één plek. Bouw direct een uniform dossier op bij de start van de opname.

Alles bij de hand

Vind gegevens snel terug in het handige overzicht.

Vastgoedbeheer in beeld

Als vastgoedbeheerder ben je de schakel tussen de vastgoedeigenaren en de huurders van het vastgoed. Je werkt samen met verschillende relaties en opdrachtgevers zoals stichtingen, vastgoedbeleggers en particulieren. Een goed onderhouden vastgoed is jouw visitekaartje. Je coördineert onderhoudswerkzaamheden en controleert/inspecteert de werkzaamheden om een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.

Image

Inspecties uitvoeren met STA Software

De modules van STA Software zorgen voor een gestructureerde flow in de inspecties en controles die je faciliteert als vastgoedbeheerder. Plan je inspecties in via de digitale KAM/VGM Planner, voeg een onderhoudsinspectie checklist toe en voer de inspectie uit op locatie via de tablet. Je bouwt een digitaal dossier op terwijl je de controle uitvoert en met één druk op de knop verzend je een gepersonaliseerd uniform rapport naar iedere gewenste ontvanger.

Image

Voorkom overbodige werkzaamheden met Live Management View

Streven naar een hoge kwaliteit en het elimineren van overbodige onderhoudswerkzaamheden vraagt om inzicht in je processen. Weten waar de zwakke plekken liggen en daarop bijsturen is precies waar het Live Management View overzicht voor dient. Alle registraties worden samengebundeld tot interessante grafieken. Zo kun je bijvoorbeeld achterhalen wat de meest voorkomende gebreken zijn bij al je projecten.

Met iedere opname in STA Software ben je weer een stukje dichter bij het achterhalen van trends in meerwerk en het elimineren van verspillingen.

Image
Case study

STA in de praktijk

Zo digitaliseer je bouwprocessen met succes

Ton-Pierre van Eekeren
Projectleider, BVR Groep

Overwin weerstand en haal meer waarde uit een digitale transformatie.