Elektra

Als elektrotechnicus ben je technologisch ingesteld en bekwaam in het voorzien van verlichting, audio & video, klimaatbeheersing, veiligheidsvoorzieningen en nog veel meer. STA Software zorgt voor een eenduidige registratie van alle controles, inspecties en opleverprocessen voor al je projecten.

Header Image

De voordelen

Live Management View

Verrassend nieuw inzicht en overzicht in het proces met tabellen en grafieken.

Communicatie

Voorkom miscommunicatie door digitaal te werken met foto's en tekeningen. Voor co-makers is het direct duidelijk.

Onderbouw je adviezen met data

Gebruik de digitale opnames om inzicht te krijgen in de prestaties van bedrijven.

Kwaliteit bewaking

Creëer of importeer eenvoudig checklists en keuringslijsten in STA Sofware. Voeg ze direct toe aan elk gewenst project en voer ze uit vanaf je tablet.

Papierloos proces

Voer controles digitaal uit, verzend rapporten naar actiehouders en vink herstelde opnamepunten af op locatie.

Digitale dossier vorming

Alle gegevens op één plek. Bouw direct een uniform dossier op bij de start van de opname.

STA Software voor de elektra branche

Iedere klus is anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Je bent verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en biedt de uitkomst bij storingen. Daarnaast voer je inspecties uit voor communicatie- en beveiligingsinstallaties, gebouwbeheersystemen en elektra installaties. Een muur of wand kan niet afgemaakt worden voordat de elektrotechnicus klaar is met zijn werkzaamheden. Daarom is het belangrijk dat eventuele gebreken en gestelde eisen tijdens de installatie duidelijk gecommuniceerd worden, om verspillingen van tijd en moeite te voorkomen.

Image

Opleveren, inspecties en kwaliteitsborging

STA Software zorgt voor een digitale structuur in de documentatie van uiteenlopende processen in de elektra installatietechniek branche. Met de software van STA worden onder andere installatievoorschriften zoals de NEN1010 digitaal opgeslagen. Deze documenten kunnen direct en geautomatiseerd worden verstuurd naar de juiste persoon. Het opbouwen van een digitale uniforme structuur in je documenten zorgt niet alleen voor minder interne verwarring, maar is ook handig om specifieke keuringen zoals de BRL6000 uit te voeren en te registreren.

Image

Een digitale eenduidige registratie

Alle registraties worden eenvoudig uitgevoerd via de STA app en zijn direct inzichtelijk op kantoor. In een paar stappen heb je een rijkgevuld opnamerapport met foto’s, opmerkingen en locatiemarkeringen die je met een druk op de knop kunt doorsturen naar iedere belanghebbende. Een praktijkgerichte software tool voor een duidelijke, overzichtelijke registratie en een professionele uitstraling.

Image

Klanten in deze branche

Case study

STA in de praktijk

Zo digitaliseer je bouwprocessen met succes

Ton-Pierre van Eekeren
Projectleider, BVR Groep

Overwin weerstand en haal meer waarde uit een digitale transformatie.